Ali veš, kaj naredi fanta seksi? Takrat ko ne misli, da je, tako kot Robert Pattinson.

V intervjuju za ‘Madame Figaro’ so ga vprašali, ali je kot njegov ljubezniv karakter v filmu ‘Bel Ami’. »O, ne! Nisem Don Juan,« je povedal sicer romantični Rob. »Nimam seksapila.«

Mi, in prepričani smo, da tudi Kristen Stewart, se s tem ne strinjamo. Še posebej od takrat, ko je Rob svojemu dekletu podal najboljši kompliment, ki je sploh možen.

Pattinson je govoril o svojih idolih (izbral je Marlona Branda) in rekel, da kar se tiče igralk, je ni čez Katharine Hepburn. Rekel je, da je klasična, toda robata in zabavna. »Kristen Stewart, ki jo občudujem, je mlajša verzija Katharine Hepburn.«

Ko so ga vprašali, ali je resnično mislil Katharine in ne popularne ikone Audrey Hepburn, je vztrajal pri svoji odločitvi ter rekel, da je Audrey preveč dekliška.

Mislimo, da je to najboljši kompliment, ki ga lahko daš igralki. Poleg tega opisuje Kristen. In zviti komplimenti se ne končajo na tej točki.

Robert, ki bi si rad ustvaril družino, pravi, da je ženska privlačna, ko ve, kaj je smisel življenja, ko bere in ima smisel za eleganco. Medtem ko se Rob tega ne drži, pravi, da ceni, če ima dekle dober okus za modo in ima rada oblikovalce, kot so Chanel, Marc Jacobs in Proenza Schouler.

Vsak dober poznavalec ‘Somraka’ ve, da je Kristen nora na Proenza Schouler in Chanel. Pa podajmo nekaj primerov sodelovanja Kristen in Proenza Schouler. Londonska premiera ‘Mlade lune’, zadnja naslovnica za ‘Vogue’, in še bi lahko naštevali. In le kdo lahko pozabi njeno pojavo v Chanelu na BAFTA nagradah?

Nekaterim se to zdi frustrirajoče, toda nam je všeč, kako se zaljubljenca spopadata s svojo zvezo v medijih.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Janez Janša že pred dvema letoma kupil veliko stanovanje za otroka
Naslednji članekVIDEO Kako je David Beckham zmedel latino lepotico Sophio Vergaro?