Taylor Swift bi se lahko odločila za nov načrt, kar se tiče mobilnih telefonov – izumila bi lahko takšnega, ki bo blokiral klice, ko se bodo fantje hoteli raziti z njo.

‘Us Magazine’ poroča, da je bila priljubljena pevka, ki jo je preko hitrega telefonskega klica slavno zapustil Joe Jonas, znova žrtev prekinitve razmerja preko telefonskega klica, tokrat z zadnjim fantom Jakeom Gyllenhaalom.

Po poročanju vira naj bi 30-letni zvezdnik filma ‘Love and Other Drugs’ preko telefonskega klica še pred Silvestrovim nenadoma končal njuno dva meseca trajajočo viharno zvezo. Ta je povedal tudi, da je bila Taylor nad nenadno odločitvijo presenečena: »Obrnila se je za 180 stopinj in bila tako modra.«

Nek drugi vir je potrdil: »Jake ji je rekel, da to med njima več ne deluje… Taylor je bila vznemirjena in prizadeta. Ni vedela, kaj je storila, da je prekinil njuno zvezo. Počutila se je opečeno.«

Razhod je priljubljeno zvezdnico zelo šokiral, saj jo je Jake obsipaval s potratnimi darili in je v zadnjem času precej osamljena.

Je razhod Swyllenhaala šokiral tudi tebe? Kdo bo po tvojem mnenju naslednji ukradel Taylorinino srce?

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Na zabavi nove članice Hitove Budilke
Naslednji članekFOTO: Še ena fotografija ‘Jutranje zarje’, kjer si Robsten na pol gola umivata zobe?!