Charlie Carver, ki je na ameriškem prostoru znan po vlogi najstniškega volkodlaka v seriji Teen Wolf, pri nas pa ga poznamo iz serije Razočarane gospodinje, kjer je odigral enega izmed dvojčkov gospodinje Lynette, je razkril šokantno novico.

Mladi igralec je priznal, da je gej in to kar na večih objavah na Instagramu.

''Kot mlad fant sem vedel, da si želim postati igralec. Vedel sem, da si želim biti del številnih stvari. Mislil sem, da si želim biti slikar, igralec nogometa, stegozaver… Ampak vse je ostalo pri igralstvu. Bil sem ravno take starosti, da sem vedel, da se na nek način razlikujem od ostalih fantov v mojem razredu,'' je napisal 27-letnik.

''Čez čas je to abstraktno vedenje zrastlo in se izoblikovalo v bolečo izkušnjo, označeno s čustvi obupa in odtujenosti, konca, vrhunec pa je doseglo takrat, ko sem si na glas izrekel besede 'Gej sem'," je nadaljeval igralec.

Charlie je svojo skrivnost za sebe obdržal vrsto let. ''Najprej sem si te besede rekel sam pri sebi, ko sem bil star 12 let. Kar nekaj let sem potreboval, preden sem jih lahko ponovil komurkoli drugemu, medtem pa sem sam pri sebi obračal to frazo tako dolgo, dokler se ob tem nisem počutil popolnoma udobno in dovolj prepričano, da lahko besede ponovim še pred kom drugim. Takrat sem jih ponovil pred družino…''

 

A photo posted by Charlie Carver (@charliecarver) on


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekPovratnik – film, s katerim Leonardo DiCaprio ponovno osvaja
Naslednji članekDemi Lovato in Wilmer Walderama praznujeta