Prava poslastica je pred dnevi čakala nakupovalce v Mercator Šiška. Zvoki čela in vzkliki obiskovalcev so prihajali izpred oddelka delikatese, kjer sta na otoku s svojima čeloma sedela Luka Šulić in Stjepan Hauser, svetovni javnosti poznana kot 2Cellos.

“Vse do zdaj je bila uvertura, tisto najboljše še prihaja,” je zaupal Stjepan.

Kaj se dogaja?

Izvedeli smo, da sta se virtuoza na čelih prepustila odlični produkcijski ekipi, ki te dni pripravlja nov oglas za Mercator. Fanta sta na čeli odigrala svetovno uspešnico Alice Merton – No Roots, ki nam je iz oglasnih kampanj že dodobra poznana.

Posebna energija in dogodek, ki se ne zgodi vsak dan, je še posebej med ženskim delom nakupovalk izzval veliko navdušenje ne le nad igranjem, ampak tudi nad izgledom postavnega dua. Z malo sreče in potrpežljivosti so nakupovalci prišli tudi do tako želenega selfija in avtograma. “Kakšno lepo presenečenje med nedeljskim nakupovanjem. Prišla sem po kruh in sestavine za današnje kosilo in doživela 2Cellos v živo,” je navdušeno razlagala nakupovalka Mojca. Slovensko-hrvaški dvojec je tako glavni akter v novi oglasni kampanji najboljšega soseda. Fantoma razprodane dvorane po celem svetu niso tuje, sta pa prvič igrala med mesnimi izdelki, sirom in ribami.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe bil krivec za razhod sanjskega para njegovo pijančevanje?
Naslednji članekJasna Kuljaj gre kar v pižami k sosedu po mleko