Očitno sta Luka in Stjepan s svojo vizijo ponovno uspela osvojiti svet. S predelavo kultne pesmi in skupine, sta suvereno podrla lastni rekord, ki sta ga imela še od prve objave ‘Smooth Criminal’.

‘Thunderstruck‘ je zgolj v enem dnevu od objave videa na Youtube, priklikal čez milijon ogledov. "To je neverjetno! Ne moreva verjeti, da se nama odvija že znana zgodba! Mislila sva, da je nemogoče ponoviti uspeh ‘Smooth Criminal’, kaj šele da bi ga presegla. Vesela sva pozitivnih kritik in podpore, ki ju dobivava z vseh strani sveta," sta navdušeno sporočila Luka in Stjepan, ki trenutno pripravljata tretji album in se pripravljata na japonsko turnejo.

Po odmevnem najavnem singlu ‘Highway to Hell‘ za drugi album IN2ITION, ter odlično sprejeti predelavi predelavi ‘You Shook Me All Night Long‘, sta Luka in Stjepan po dolgem času koncertiranja za novi glasbeni projekt ponovno izbrala avstralsko skupino AC/DC ter njihovo uspešnico ‘Thunderstruck‘.

Videospot je postavljen v čas in prostor klasične glasbe, vendar sta Luka in Stjepan za obiskovalce njunega koncerta pripravila presenečenje, saj se ta zaključi tako kot to narekuje rock ‘n roll.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOne Direction: Trenutek za nov parfum!
Naslednji članekJared Leto: Na oskarje bo prišel z mamo!