Ko so računalniki in pametni telefoni postali del našega vsakdana, je večina ljudi namesto pisanja začela tipkati. Veliko lažje je izbrisati nekaj, kar ste vnesli s tipkanjem, kot izbrisati nekaj napisanega. A pisana beseda ima mnogo več koristi, čeprav se jih sploh ne zavedamo. V nadaljevanju vam jih bomo predstavili in tudi nekaj odličnih planerjev slovenskih ustvarjalk.

1. Bolje je pisati z roko kot tipkati

Tipkanje je morda lažje kot pisanje, vendar ni niti približno tako koristno.
Pisanje je prava vaja za vaše možgane. Zahteva več truda, kar vam pomaga, da boste učinkovitejši pri svojih idejah in mislih. Omogoča vam, da med pisanjem razkrijete svoje misli, kar ima za posledico jasnejše izjave. Aktivira dele možganov, ki jih tipkanje ne, na primer delovni spomin.

2. Možgani imajo raje ročno napisane informacije

Lažje si je zapomniti nekaj, če si to zapišete z besedami, ki jih razumete. Zato so ročno napisani zapiski tako dragoceni. To je tudi posledica gibanja, ki ga naredite, ko stvari zapisujete. Vaši možgani imajo radi ritme, rokopis pa je tako ritmičen, da lahko umiri vse nore misli.

3. Ima določen namen

Vaš računalnik ni namenjen le načrtovanju. Uporabljate ga za tipkanje, brskanje po spletu, igranje iger in toliko drugih stvari, ki vas hitro zamotijo. Vaš planer ima en namen: beležiti vaša vsakodnevna opravila, ideje, načrte, organizacijo. To je to. Nič vas ne more zmotiti.

Kateri planer za leto 2022 izbrati?

Ponudba na tržišču je tako velika, da se težko odločite za tistega pravega. Naj pri odločitvi ne pretehta le zunanjost, saj je notranjost zelo pomembna. Poleg načrtovanja vašega dne planerji ponujajo še mnogo drugih pomembni stvari. Predlagamo, da pobrskate med naslednjimi.

Planerko – Bojana Ivanović

Avtorica Planerko planerjev za leto 2022 je Bojana Ivanović, ki je tudi avtorica knjižnih uspešnic “Klub srečnih in uspešnih” in “Ti sam rin naprej”.

V oblikovanje je vložila svojo dušo in srce ter skušala zajeti vse, kar moderna ženska v sodobnem času potrebuje za uspešno organiziran dan in pregled nad obveznostmi. Njeno področje je motivacija in osebna rast, zato so v planerje vključeni tudi spodbudni citati, vizije in sanje za leto 2022 ter cilji in načrti. V notranjosti planerjev ni podvajanja datumov, vsebujejo menstrualni koledarček, listo želja, mesečni koledar na dveh straneh, finance za tekoči mesec, pregled meseca, veliko prostora za zapiske in še mnogo več.

SPLETNA TRGOVINA >>

 

Gibam se zase 2022 – Tanja Želj

Tanja Želj je podjetnica že od nekdaj. Tokrat je v svoje delovanje individualne vadbe v živo ter spletnega članstva Gibam se zase dodala še planer Gibam se zase 2022. Žensko spodbuja in motivira, da je redno na urniku. Da postavi svoje standarde gibanja dovolj visoko in jih ne menja več.

Planer Gibam se zase 2022 je planer, ki ga v Sloveniji še ni bilo. Planer za ženske Gibam se zase 2022 pomaga ženskam do več časa zase in do bolj zadovoljnega življenja. Pomaga vam, da se daste na urnik. Da se redno gibate. Da delate na sebi. Če boste vsak dan vsaj nekaj malega naredile zase, boste lahko v enem letu za 37-krat boljše! Ob nakupu planerja prejmete tudi celoletno spletno motivacijsko podporo.

S kodo TOCNOTO ob naročilu planerja Gibam se zase 2022 prejmete brezplačno poštnino v vrednosti 3 €.

SPLETNI NAKUP >>

 

Planer 2022 – Za srečno in uspešno leto – Trgovina Angelca

Trgovina Angelca je malce posebna spletna trgovina. Slovenska, čarobna, avtentična in strastna. V njej najdete vse avtorske izdelke Andreje Novak na enem mestu. Izdelki se namreč ustvarjajo z namenom, da začutite svojo individualnost, telo, življenjsko energijo, veselje, lepoto – SVOJO DUŠO. Zato so izdelki kreirani iz najvišje vibracije.
Kaj vas čaka v angelca.si? Energijski nakit, 100% naravna aromaterapevtska kozmetika, izdelki za regeneracijo telesa, Feng-shui izdelki, meditacije, Astrološki planer, knjige, pobarvanke, astrološke torbe…. Najlepša darila in še mnogo več.

PLANER 2022 je edinstven, astrološki planer, narejen iz najlepših energij. To ni samo planer, v katerem načrtujete svoje leto. Planer vas namreč s svojo bogato vsebino vodi skozi celotno leto in vas motivira k najbolj optimalnemu življenju. Vsebuje: letne in mesečne koledarje, mesečne horoskope, energijske napovedi tedna, energijske kartice obilja po elementih, afirmacije za obilje, dnevno motivacijo, kdaj k frizerju, na zmenke, po nakupih, po povišico… lunine mene in planetarna gibanja in še več.

DARILO OB PREDNAROČILU do 20.11.2021: e-verzija velikega letnega horoskopa za vaše znamenje, na skoraj 20 straneh.

SPLETNA TRGOVINA >>

 

Sponzorirana objava.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Irgl je s ponosom delila veselo novico
Naslednji članekGregor Kirsch je na obisku ostal brez besed. Zgrožen je!