Han Solo, ikonični, galaktični lovec, eden izmed najbolj popularnih likov v celotni sagi Vojne zvezd je dobil svoj film. V družbi Hana Sola so že drugo samostojno zgodbo, Solo: Zgodba Vojne zvezd v Sloveniji prvi dočakali znani obrazi, novinarji in fani sage. Včeraj je v Cineplexxu Kranj v sodelovanju z Mastercard Slovenija in distributerjem 2iFilm potekala zaprta projekcija.

Med prvimi na svetu

Med prvimi na svetu so si film ogledali: glasbenika Rok Terkaj in član Siddharte Tomaž Okroglič Rous, igralca Maja Martina Merljak in Andrei Lenart, akrobat Filip Kržišnik in blogerki Ajda Sitar in Kaya Solo. Velik ljubitelj sage je tudi župan MO Kranj, Boštjan Trilar. Kaj prinaša zgodba mladega Han Sola so preverili še fotograf Aleš Bravničar, Jasmin Hukić z družino, David Urankar v družbi prijateljev in Taiji Tokuhisa. Za dobro vzdušje na dogodku je skrbel Uroš Bitenc. Za gurmanske užitke po filmu pa Catering – Kaval Group.

Predpremierne projekcije SOLO: ZGODBA VOJNE ZVEZD bodo največje fane Vojne zvezd razveselile že od srede, 23. maja v vseh Cineplexx kinih. Nakup vstopnic na: https://bit.ly/2KwZ4jb

Foto: Mediaspeed

Zadnje novičke

Prejšnji članekUganete, kdo je ta fantek na sliki, ki je zdaj znani Slovenec?
Naslednji članekSavina Atai pokazala novega družinskega člana