Retrogradni Merkur je najbolj znan po tem, da prinaša tehnološka vprašanja ali tiste strašne trenutke, ko se zavedamo, da smo rekli točno tisto, kar ne bi smeli.

Toda na tem planetu je druga plat, ki presega tehnološka vprašanja. Čeprav je to tudi čas, ko je vesolje resnično na naši strani. Glede na to, kateri znak temelji na naši rojstni karti, lahko dramatično vpliva na to, kako se počutimo v tem času. Za nekatere od nas, na primer za ribe ali devico, se Merkur v retrogradni obliki morda ne zdi kot velika razlika, drugim pa ta retrogradnost lahko spremeni življenje.

Bik, lev, škorpijon in vodnar so štirje zodiakalni znaki, ki jih bo Merkur najbolj prizadel v retrogradni obliki. Merkur vlada vsem vidikom komunikacije, kar pomeni, da medtem, ko jim bo tehnologija naklonjena, drugi aspekti ne bodo toliko. Za štiri horoskopske znake, ki jih bo v tem mesecu najbolj prizadel retrogradni Merkur, je to čas, ko bi morali biti celo previdni pri lastnih mislih, saj se ta planet ponagaja s tem, kar mislimo, da je resnično ali celo tisto, kar mislimo, da je pomembno.

Kako dolgo bo to trajalo?

Retrogradni Merkur se je začel konec januarja (29) in bo trajal skoraj tri celotne tedne do 25. februarja 2021.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Ivanič Rep je pokazala, da se v vseh teh leti ni spremenila
Naslednji članekJe Natalija Verboten drastično spremenila videz ali je…