Od 1. maja na slovenski priljubljeni platformi lahko gledate 4. sezono zabavne serije Ja, Chef!, ki vas bo spravila v smeh in solze hkrati!

Banda šalabajzerska je nazaj in igralska zasedba se je povečala za priljubljenega komika Vida Valič, ki se pojavi v vlogi natakarja Mitje. Mitja bo dodobra premešal štrene in poskrbel, da se bodo dogajale nepredvidljive stvari. Šef Ljubo Bohinc, ki ga je odlično uprizoril Jurij Zrnec, se še vedno nahaja v bolnišnici, kjer ga obišče njegova ljubezen Marjeta Kolmanič (Tjaša Železnik). Zapletom kar ni videti konca in ko že mislimo, da se bo vse uredilo in bodo vsi srečni, se začnejo dogajati presenetljive stvari.

Predzadnji in zadnji del 4. sezone gledalce ne bosta pustila ravnodušne. Luki (Klemen Janežič) se sesuje svet in stvari nikoli več ne bodo, kot so bile, kar napoveduje pestro in odlično 5. sezono, ki jo najverjetneje na malih zaslonih lahko pričakujemo še letos. Čeprav produkcija 5. sezone še ni potrdila, je na začetku lansiranja serije povedala, da bo ta imela veliko število sezon. Mi že komaj čakamo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazkrivamo: Ta par iz šova Ljubezen po domače naj bi ostal skupaj!
Naslednji članekZmagovalec šova Slovenija ima talent je pokazal svojega prvorojenca. Poglejte, kako lepo ime sta mu s partnerko izbrala