Trendi ženske mode za to pomlad.

Zdaj je čas oblačenja v sveže in živahne kose, ki bodo polepšali tvojo garderobo. Letošnja pomlad prinaša raznolike modne trende, ki se prepletajo med udobjem, eleganco in stilom.

1. Dolge obleke, usnjene jakne in škornji

Kombinacija dolge obleke, usnjene jakne in škornjev je popolna izbira za polepšanje videza. Dolga obleka bo poudarila tvojo postavo, usnjena jakna pa bo dodala šik videz celemu outfitu. Zaključi stil s škornji za popolno kombinacijo. Ta look je hkrati sproščen in eleganten, primeren za vsakdanje priložnosti in formalne dogodke.

Pomladni stilski videz
Vir: Instagram, @stylebyyasmina

2. Široki jeans in zaprti gležnarji

Široke jeans hlače so spet v modi in so odlična izbira za udoben in moden videz. Kombiniraj jih z zaprtimi gležnarji. Ta kombinacija je idealna za vsakodnevno nošenje in bo poskrbela, da se počutiš udobno, hkrati pa stilsko dovršeno.

Pomladni stilski videz
Vir: Instagram, @stylebyyasmina

3. Odprti salonarji na špico, pulover in kavbojke

Za bolj sproščen in prefinjen videz je kombinacija odprtih salonarjev na špico, puloverja in kavbojk prava izbira. Odprti salonarji na špico bodo dodali eleganco, pulover pa sproščenost. Ta kombinacija je popolna za priložnosti, ko želiš izgledati urejeno, a hkrati sproščeno.

Pomladni stilski videz
Vir: Instagram, @stylebyyasmina

4. Suknjič, jeans in elegantni salonarji

Če želiš ustvariti bolj eleganten videz, je kombinacija suknjiča, jeansa in elegantnih salonarjev prava zate. Jeans bo dodal nekoliko več sproščenosti, z elegantnimi salonarji pa boš poudarila svoj slog. Ta kombinacija je primerna za poslovna srečanja, večerne izhode ali posebne priložnosti.

Pomladni stilski videz
Vir: Instagram, @stylebyyasmina

Ne glede na to, katero kombinacijo izbereš, je najpomembneje, da se v oblačilih počutiš udobno in samozavestno.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDavid Amaro se je znašel v novi vlogi, ki je vse prej kot lahka
Naslednji članekAna Dolinar Horvat je pristala v bolnišnici