Bližajo se toplejši dnevi in s tem več gole kože in svobode pri oblačenju.

Pomlad je naravni čas obnovitve in preobrazbe, kar se odraža tudi v modi. Lepe, svetle barve in lahkotni kosi so ključni elementi pomladnega stila. Kombinacija rjave, bež in bele barve je popolna za prikaz topline in nežnosti pomladi.

Bele hlače z belim lahkim plaščem Vir: Instagram
Bel krajši plašček Vir: Instagram

Pomlad je čas, ko lahko zamenjate težke zimske plašče s lahkotnejšimi jaknami. Topel rjav plašč ali jakna v kombinaciji z bež ali belo majico je popolna izbira za svež pomladni videz. Izbirate lahko med različnimi materiali, kot so bombaž, lan ali lahka volna, ki zagotavljajo udobje in so hkrati trendovski.

Bela bež kombinacija bundice in čevljev Vir: Instagram
Rjavo bela kombinacija Vir: Instagram

Dolge, široke bele hlače so nujnen kos za v vašo pomladno garderobo. Te hlače so udobne in hkrati izgledajo izjemno elegantno. Kombinirajte jih s preprostimi in brezčasnimi zgornjimi deli, kot je rjav pulover ali bela bluza. Ta kombinacija bo zagotovo ustvarila lahkoten in sproščen videz.

Bele hlače s črnim plaščem ali suknjičem Vir: Instagram

Pomladni stil za ženske omogoča eksperimentiranje z barvami in kosi, ki izžarevajo lahkotnost in eleganco. Končno lahko nosite odprte elegantne salonarje z daljšim plaščkom.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekIma Saša Lendero novo službo? Po novem namreč ponoči počne tole
Naslednji članekBi si upale nositi tak make up kot igralka Inja Zalta v javnosti?