Ko prvič pomislimo na varanje, redko pomislimo, da bi imeli čustveni odnos z nekom drugim zunaj vašega zakona ali zveze. Čeprav to morda ne vključuje romantike, lahko vseeno močno vpliva na vas in vašega partnerja. Morda boste pri svoji ljubljeni osebi opazili nerazložljive spremembe, ki se jih verjetno niste niti zavedali. Obstaja veliko različnih razlogov, zakaj se lahko zgodi čustvena afera, nekaj znakov, kako jo prepoznati, pa si lahko preberete spodaj.

Njihov “posebni” prijatelj je vedno na prvem mestu

Med vama obstaja napetost, za katero se zdi, kot da se ne bo končala. Prepiri običajno potekajo zaradi tretje osebe v vašem življenju. Vaš partner je bolj osredotočen na drugo osebo in ta “prijatelj” se jim zdi pomembnejši kot vi. Tudi če poskušate po svojih najboljših močeh razložiti, da je to tretje kolo tisto, kar povzroča ves hrup med vama, se stvari ne spremenijo. Pravzaprav vas krivijo, da ste ljubosumni.

Nočejo spremeniti svojih načrtov za vas

V preteklosti, ko se je pojavila nova priložnost, da kakovostno preživite čas s partnerjem, je ne bi zamudil in bi prilagodil svoje načrte. Vendar ni več tako. Zdaj trdno stojijo za svojimi načrti in jih nočejo spremeniti, ne glede na to, kako vznemirljivi so vaši načrti.

Socialna omrežja so postala zanimiva

Na splošno se lahko zanimanje vašega partnerja za telefone, družabne medije in drugo tehnologijo poveča. Čeprav so že od nekdaj nasprotovali družabnim spletnim mestom in jih redko uporabljajo, zdaj ne morejo sestopiti iz telefona. Morda boste opazili, da nehajo pošiljati sporočila, ko nepričakovano vstopite v sobo.

Delati morajo več kot običajno

Vaš partner se je vedno pripeljal domov pravočasno – morda tu in tam nekaj minut pozno. Zdaj pa vas pokliče in se izgovori, da mora ostati v službi. Morda boste opazili, da se stvari, ki jih reče, preprosto ne seštejejo.

Ne odprejo se vam več

Če je vaš partner zdaj bolj čustveno pozoren do nekoga drugega, boste morda opazili, da vam ne posveča veliko pozornosti. Lahko preneha govoriti o svojih slabih dneh ali težavah ali neha z vami deliti dobre novice. Niti ne vidite istih znakov stresa, kot jih je imel nekoč, ko se je pogovarjali z vami.

Prejšnji članekMojca Mavec v objemu
Naslednji članekNagradna igra: Kako do zavidljive postave z minimalno truda je ZAKLJUČENA!