Izbiranje življenjskega sopotnika je lahko težavno področje. Zato morate pri tej odločitvi upoštevati vse parametre. Znaki zodiaka lahko veliko povedo o osebi in njenem značaju in vam vsekakor lahko pomagajo pri lovu na izbiro življenjskega sopotnika.

Spoznate lahko gospoda ali gospodično popolno, vendar to ne pomeni nujno, da je oseba popolna za vas za dolgoročno zvezo. Pomembno je le, kako sta združljiva. Če so vaše temeljne vrednote, osebnostne lastnosti in življenjski pogledi usklajeni med seboj, je varno reči, da se boste dobro odrezali kot življenjski partnerji.

A tu ne gre za iskanje usklajenosti znakov (do tega bomo prišli kdaj drugič). Tu gre za to, kateri horoskopski znaki se bodo najverjetneje zavezali glede na njihove splošne značilnosti in temperamente. To ne pomeni, da je vsak izmed teh petih zodiakalnih znamenj popoln partner, vendar je to le način, da se osvetli, kateri zodiakalni znaki so znanki kot zvesti, dobri, ljubeči partnerji.

1. Oven – zvestoba

Moški tega zodiakalnega znamenja so zelo zvesti. Prezirajo varanje in pri partnerjih iščejo stabilnost. Če se poročite z ovnom, vas bo ves čas cenil in tudi brez zadržkov skrbel za vaše potrebe. Za vedno bodo ostali zvesti ženski, ki jo imajo radi.

2. Ribi – resni

Ribi svojo vlogo partnerja jemljejo zelo resno in so zelo predani svojemu partnerju. Ti moški so močne volje, zato je tudi njihovo financiranje in varnost močna, zato se nanašajo na najnujnejše potrebe. Prav tako bodo postali brezupni romantik, ko bo čas za to.

3. Rak

Ti moški so zelo domači in radi preživljajo čas s svojimi najdražjimi doma. Oni so tisti, ki raje ostanejo noter, namesto da bi šli ven, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi šli na zmenke. So tudi dobrosrčni. Moški raki so sposobni postati tudi odlični očetje, saj svoj čas najbolj preživijo ob svojih bližnjih.

4. Strelci

Moški strelci se bodo potrudili, da se boste počutili posebno in skrbno. Njihova romantična narava je svež zrak, saj vas njihove vznemirljive kreativne ideje za zmenke lahko takoj popestrijo. So zvesti in stabilni in se včasih ne bojijo biti ljubosumni. Če najdete moža Strelca, ga držite za drago življenje.

5. Lev

Znano je, da so levi zvezda svojega življenja in moški lev ni izjema. Levi vas lahko prisrčno nasmejijo in kaj je najboljše kot biti z moškim, ki vas nasmeje? Levi so čudoviti partnerji, ki so tudi izredno podporni in zvesti. Nikoli ne boste brez zabave z levom.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSpremembe na Netflixu v februarju
Naslednji članekUAU! Poglejte, kako postavna je Zala Djurić Ribič