Deli

Mnoge ženske – pa seveda tudi moški – vztrajno dokazujejo, da so leta res zgolj številka. Med njimi je tudi nekdanji supermodel, 51-letna Cindy Crawford, ki je pred nekaj dnevi na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri leži na plaži zgoraj brez.

Cindy, ki uživa v kraju St. Bart’s s svojim možem Randem Gerberjem, leži zgoraj brez, na trebuhu na plaži, oblečena le v kavbojke Re/Done, prsi pa si zakriva z rokama – le ob strani je opaziti, kako ji malce uhajajo izpod nadzora.

Forever in Denim. Thanks @VogueMagazine! #momjeans

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Ob fotografiji je zapisala “Forever in Denim,” ter dodala #momjeans.

PREBERITE TUDI: Cindy Crawford za svoj 50. jubilej objavila selfie brez vseh ličil

Seveda se je takoj oglasilo nekaj njenih Instagram sledilcev, ki so pohvalili njen izjemen videz in super postavo. “Sama zagotovo nisem takole videti v džinsu … prekrasna!”, je napisala ena izmed oboževalk. Druga je dodala “Džins za mame – pa še kaj! @cindycrawford lepa si, ne glede na leta.”

PREBERITE TUDI: Vroče! Lepotice v kopalkah: Sports Illustrated Swimsuit 2017

Le dan pred tem pa je lepotica objavila fotografijo, na kateri s svojim možem Randejem Gerberjem, 54, pijeta vino ob večerji. “Uživam spomladanske počitnice s svojim dragim!”, je zapisala.

Enjoying spring break with my honey!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Par sicer uživa tropske počitnice – v torek, teden dni nazaj, so ju opazili kako sta se sprehajala po plaži in se igrala v vodi.

Za 51-letnico in 54-letnika – pa tudi mnogo mlajše – sta vsekakor videti izvrstno! Pohvale tudi za srečen zakon, ki je v Hollywoodu res prava redkost.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.