Zimski nohti s permanentnim lakom: Kako doseči popoln zimski videz?

Permanentni lak je odlična izbira za zimske dni, saj omogoča dolgotrajen in brezskrben videz, ki bo trajal skozi celo sezono. Pri izdelavi nohtov s permanentnim lakom je pomembno upoštevati nekaj ključnih elementov, ki vam bodo pomagali doseči popoln videz.

Zimski Nohti Vir: Ines Psak
Nohti za zimske dni
Vir: Instagram

Pri izbiri barv za zimo lahko izbirate med klasičnimi odtenki, kot so globoka rdeča, rjava temno modra, vijolična, temno zelena in siva. Ti odtenki so priljubljeni v zimskem času in se odlično ujemajo z ostalo zimsko garderobo. Prav tako pa so v trendu tudi bleščeči in kovinski odtenki, ki dodajo praznični sijaj vašim nohtom.

Zimski Nohti Vir: Ines Psak Instagram
Zimski Nohti Vir: Ines Psak

Za dodaten zimski pridih lahko na permanentni lak nanesete različne vzorce in dodatke, kot so bleščice, snežinke, zimske motive in druge detajle, ki bodo popestrili vaše nohte. Pomembno je, da izberete vzorce in dodatke, ki se bodo lepo ujemali z izbranimi barvami in dopolnili celoten videz nohtov.

Zimski Nohti Vir: Ines Psak
Nohti s permanentnim lakom
Vir: Instagram

Pri nanosu permanentnega laka je ključnega pomena, da to storite natančno in previdno. Zagotovite, da je nanos barve enakomeren in brez grudic in da se vsak sloj laka temeljito posuši med nanosi. Prav tako bodite pozorni na zaključni nanos, ki bo vašim nohtom dodal zdrav sijaj in jih zaščitil pred zunanjimi vplivi.

Zimski Nohti Vir: Ines Psak

Zadnje novičke

Prejšnji članekLea Sirk se je za storjeno dejanje opravičila
Naslednji članekLuka Dončić: hči že piha drugo mini svečko, poglejte, kakšne bujne lase ima