“Do tega človeka je res težko priti.” Se vam je kdaj to zgodilo? To je zato, ker ima “ta človek” čustveni zid in je tako trden, da ga boste težko premostili.

Če v mešanico dodamo še astrologijo, lahko zodiakalni znaki, ki imajo čustvene zidove, povzročijo enako frustracijo drugim ljudem. Nočejo se odpreti in ničesar ne morete storiti, da bi postali ranljivi.

1. Vodnar (20. januarja – 18. februarja)

Nekateri bi lahko rekli, da je Vodnar tisti znak, ki dejansko nima čustev. Seveda ste vi, Vodnarji, sposobni čutiti čustva, toda to bi vam oviralo željo po nadzoru nad vsem, kar vidite in vsi vemo, da se to nikoli ne bo zgodilo. Ne glede na to, za čim se skrivate, je ta čustveni zid za vas vrhunsko oseben, tisto, kar je osebno za vas, pa je za navadne smrtnike nedosegljivo na dnevni ravni.

2. Bik (20. aprila – 20. maja)

Bik je močan – morda celo bolj kot drugi. S poskusi in napakami so se naučili, da čustva povzročajo le velike težave. Življenje so si prilagodili tako, da čutijo čim manj bolečine.

3. Škorpijon (23. oktobra – 21. novembra)

Stene so se pojavile v trenutku, ko ste zapustili maternico, Škorpijon. Znate zaščititi svoje srce in na vse, kar je tam zunaj, gledate kot na potencialnega sovražnika. S takšno obrambo na svojem zidu čustvene zaščite naletite na hladno in brez občutka, kar je točno tisto, kar želite, da ljudje mislijo o vas.

4. Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Tehtnica, všeč ti je ideja, da ljudje mislijo, da si občutljivo, čustveno bitje ljubezni in svetlobe, v resnici pa si samo še eno človeško bitje, ki se na smrt boji skoraj vsega.  Postavili ste stene, da se varujete in videti je, kot da lažete vsem ali ste pretirano prijazni do vseh drugih.

5. Strelec (22. novembra – 21. decembra)

Strelec, tehtate svoja čustva in vidite, kaj vam ustreza in kaj ne. In ko vam stvari ne uspejo, se zaustavite. Razdajate s svojimi čustvi, dokler ni čas, da se ustavite in ko se odločite, da boste umaknili svojo čustveno vpletenost, to storite hladno in brez popuščanja. Strelec ne čuti krivde, še posebej, ko gre za izločitev množice zaradi iskanja notranjega miru.

6. Dvojčki (21. maja – 20. junija)

Čustva niso nekaj, kar vas Dvojčke zanima in glede na to, da se skoraj nežno zaprete in ne rečete ničesar, je to vaš odgovor, ko postanejo stvari preveč čustvene za vas.

V tem pogledu imate srečo, saj le redko koga spustire mimo svojih zidov, toda če v tvoj svet vstopijo ranljivosti ali čustva, veš, kaj storiti s tem: končaj, preden bo bolelo.

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekNuša Rojs razkrila, zakaj se ni prijavila v Sanjski moški Slovenije
Naslednji članekUAUUU! Poglejte, kakšno spremembo je naredila Nina Donelli