Casa Nostra

Naslov: ŠMARTINSKA CESTA 152, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/520-56-38 Mobitel:031/609-649 Fax:01/585-22-04
E-pošta: maja@terman.si
http://www.casanostra.si

KAJ BI PONUDILI ZVEZDAM?
Čokoladni mouse : 200 g jedilne čokolade; 70 g masla; 3 dl sladke smetane; 2 žlici medu; 2 jajci; malo viskija
Maslo in čokolado stopimo. Stepemo jajca in med, dodamo stopljeno čokolado z maslom (ne prevroče, da jajca ne zakrknejo) in malo viskija. Na koncu rahlo vmešamo še stepeno smetano, damo v kozarce in čez noč v hladilnik.

KOGA SO ŽE GOSTILI:
Pri njih so stalni gostje znani ljubljančani. K njim rada zaide Sanja Grohar, Erazem Pintar,…

IZJAVA NAKLJUČNEGA OBISKOVALCA:
S prijateljicami smo obiskale gostilno. Najprej so nam postregli s feta sirom v olivnem olju in nato smo jedle njihove nebeške solate. Količina ogromna, prijazni natakarji. Še se bomo vrnile.

@@@@@

JB

Naslov: Miklošičeva cesta 17, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 433 13 59; +386 (0)1 474 72 19
E-pošta:
http://www.jb-slo.com


KAJ BI PONUDILI ZVEZDAM?

Plučna pečenka s širokimi rezanci in timijanom: 
500g pljučne pečenke, začimbe, moka , široki rezanci, timijan
Pečenko natremo s soljo in vegeto, česnom in poprom. Večjo posodo dobro segrejemo, dodamo malo olja, nato pa pečenko okrog in okrog na hitro opečemo, zatem prilijemo cca 1-2 dcl vode, pokrijeom in na manjšem ognju pečemo cca 2 uri. Ko vmes voda izpari jo dolijemo. Ta postopek večkrat ponovimo, da omaka dobi rjavkasto barvo. Na koncu v omako vmešamo še nekaj moke, da se zgosti. Rezance skuhamo “al dente” in potresemo s timijanom.

KOGA SO ŽE GOSTILI:
Predsedniki držav in drugi prestižni gostje so njihovi stalni gostje.

IZJAVA NAKLJUČNEGA OBISKOVALCA:
V restavraciji JB smo se  dobro počutili. Radi imamo  harmonijo dobrih okusov, vrhunsko postrežbo in prijazno okolje. JB je restavracija z visokim standardom kakovosti, z vedno novimi kulinaričnimi idejami in presenečenji.Radi se vračamo.





@@@@@

ČUBR

Eden (naj)boljših gostinskih lokalov v Sloveniji, kjer domujeta slovenska kuhinja in slow food.
Specialitete – domač kruh in polnozrnati grisini; tradicionalna kranjska košta ali sezonsko ubrani slow scenosled, meso iz tuenke, prekajena svinjska ribica v kajmaku, ješprenček, sirovi štruklji, ajdovi krapi, prvi regrat, pečenke, jagenjčki, žrebički in telečje krače, svinjska ribica v roqfortu, čokoladni parfait in domač sladoled.

K njim najraje zaidejo: pevci in igralci
http://gostilna-cubr.com

Casa Nostra
Naslov: ŠMARTINSKA CESTA 152, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/520-56-38 Mobitel:031/609-649 Fax:01/585-22-04
E-pošta: maja@terman.si
http://www.casanostra.si

KAJ BI PONUDILI ZVEZDAM?
Čokoladni mouse : 200 g jedilne čokolade; 70 g masla; 3 dl sladke smetane; 2 žlici medu; 2 jajci; malo viskija
Maslo in čokolado stopimo. Stepemo jajca in med, dodamo stopljeno čokolado z maslom (ne prevroče, da jajca ne zakrknejo) in malo viskija. Na koncu rahlo vmešamo še stepeno smetano, damo v kozarce in čez noč v hladilnik.

KOGA SO ŽE GOSTILI:
Pri njih so stalni gostje znani ljubljančani. K njim rada zaide Sanja Grohar, Erazem Pintar,…

IZJAVA NAKLJUČNEGA OBISKOVALCA:
S prijateljicami smo obiskale gostilno. Najprej so nam postregli s feta sirom v olivnem olju in nato smo jedle njihove nebeške solate. Količina ogromna, prijazni natakarji. Še se bomo vrnile.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBillysi vam želijo in podarjajo
Naslednji članekDobrodelna Jessica Biel