Razgovori so potekali v Nemčiji in na Nizozemskem, kjer se trenutno še vedno nahaja. Po Munchenu, Frankfurtu in Rotterdamu se je ustavil tudi v Amsterdamu, kjer že potekajo najbolj obiskani glasbeni dogodki, kot npr. Sensation, 5 days off in Soultrain.

Uspel je spoznati tudi vse bolj priljubljenega pevca Lupe Fiasca, ki je med drugim znan tudi po sodelovanju s Kanye Westom. Tematika srečanja naj bi bila predvsem promocija glasbenikov in dogodkov v tujini in pri nas, nam je zaupal simpatični Adel.

Naslednji teden pa se nam obeta tudi uradna otvoritev najbolj modernega glasbenega portala in produkcijske hiše DIAMANTI, ki naj bi bila vodena s strani Adela Djutoviča, Bojana Zupančiča in Igorja Matkoviča.

Bojan zaključuje študij saksofona v Gradcu, kot odličen saksfonist in glasbenik pa je sodeloval s številnimi glasbenimi skupinami, med drugimi tudi z Magnificom ter Leelojamais. Igor je diplomant graške Jazz univerze, tudi on pa si je oder prej že delil s pomembnimi slovenskimi glasbeniki kot so Da Phenomena, Melodrom in Moveknowledgement, med drugim pa sta oba tudi člana vse bolj prodorne glasbene skupine GLAM.

Pripravljajo kar nekaj trendovskih sprememb za celotno slovensko glasbeno sceno, saj naj bi med 5 dnevnim obiskom v tujini Djutoviču uspelo zbrati kar nekaj zanimivih kontaktov in načinov promocije glasbenikov ter nočnega življenja v Sloveniji, za katerega lahko rečemo, da je trenutno v zimskem spanju. Se strinjate?

Prejšnji članekVROČE: Snemali bodo tudi ‘Prijatelje’!
Naslednji članek