Predstavljamo vam drugi singel z naslovom »Bavbav« z aktualnega albuma Adija Smolarja »Se počasi daleč pride«. Rock`n`rollovska pesem z duhovitim besedilom na albumu še posebej izstopa, ker gre tokrat prvič v Adijevi 30-letni glasbeni karieri za duet, ki ga je posnel s pevko Tanjo Žagar. Do tega posebnega sodelovanja, nad katerim sta tako Adi kot tudi Tanja zelo navdušena pa ni prišlo po naključju, saj se že vrsto let poznata in se je njuna pot že neštetokrat križala.

Njuno prijateljstvo se je še bolj okrepilo po tistem, ko je Adi prispeval besedilo za Tanjino pesem »Dnevi sreče, dnevi žalosti« z njenega prvega albuma »Tiho, tiho čas beži«. Na enem izmed skupnih nastopov pa je Adi Tanji odigral svojo novo pesem, za katero je menil, da bi bilo imenitno, da jo posnameta v duetu. Tanja je bila seveda nad živahno pesmijo takoj navdušena in nastal je »Bavbav«.

Pesem je posvečena vsem prestrašenim in neodločnim fantom, ki si ne upajo narediti prvega koraka v odnosu do oboževanega dekleta, ker se jim zdi ta korak strašen »bavbav«. Na simpatičen in sproščen način pa Tanja in Adi pokažeta, da je to le igra in hec in da poskusiti ni greh. Predvsem pa si zapomnite, da zavrnitev sploh ni »bavbav«, saj kot nam je Adi povedal že v svojem prvem singlu, drži da »Če te ena noče, te pa druga hoče«.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGwyneth Paltrow praznovala v družbi Beyonce in Jay-Zja
Naslednji članekVroče! Jutranja zarja: Poslušaj pesem Bruna Marsa!