Alenka Bratušek, aktualna ministrica za infrastrukturo, je pred dnevi utrpela tragično izgubo komaj 48-letne sestre Vesne.

Alenka je v spomin sestri objavila skupno fotografijo in zapisala nekaj zelo ganljivih besed.

“POGREŠALA TE BOM

December leta 1975 je bil zame nekaj posebnega in lepega. Dobila sem, kar sem si najbolj želela, mlajšo sestrico. Celo ime sem ti lahko izbrala. Ponosna velika sestra sem ti premalokrat povedala in pokazala, da sem ponosna nate in da te imam neskončno rada.
Ko sem izvedela novico o hudi bolezni, ki se te je lotila, se mi je podrl svet.
Po prejokanem dnevu sem bila trdno odločena, da bomo zmagali, da bom naredila vse, te peljala na konec sveta, če bo treba, samo da ga premagamo. Na žalost nam tudi skupaj ni uspelo.
Celo življenje si se razdajala za druge, sebe si vedno postavljala na zadnje mesto. Še zdaj v bolnici si pazila, da je bilo okno odprto ravno prav, da se je gospa Ivanka na sosednji postelji počutila ugodno. To si ti … Najbolj prijazno, ljubeznivo in čuteče bitje… Tudi tvoj sonček Lev to zelo dobro ve in čuti.
alenka bratušek in pokojna sestra vesna
Alenka s svojo sestro Vesno. Vir: Instagram
Od leta 2011, ko si ga rodila, se je tvoje življenje vrtelo okoli njega in za njega … Vem, da te je misel na to, kaj bo z njim, če tvoj boj ne bo uspešen, močno bremenila tudi v zadnjem mesecu. Obljubila sem ti, da bomo lepo, z ljubeznijo in vedno z mislijo na tebe, vsi skupaj poskrbeli za njega.
Draga moja Eska, tako te je začela klicati naša Nuša in zadnjih trideset let si pač Eska … ni besed, ki bi opisale našo bolečino…
Jaz pa ti povem samo še to, da sem hvaležna, da si moja mlajša sestra in da te imam neskončno rada …
Hvala ti za vse moja Eska!

Zadnje novičke

Prejšnji članekDejan Vunjak se boji, zato je prosil za pomoč svoje oboževalce
Naslednji članekBruno Šulman (MasterChef Slovenija) zapustil Slovenijo in začel novo poglavje v življenju