Svetovna uspešnica, ki se je izkazala tudi za slovensko veleuspešnico, muzikal Mamma Mia!, ima od 23. oktobra novo, "zimsko domovanje" v Ljubljani. Po 17 razprodanih predstavah v ljubljanskih Križankah se namreč priljubljeni muzikal, ki oživlja glasbeno zapuščino legendarne švedske glasbene skupine Abba, s prvo predstavo 23. oktobra seli v Halo Tivoli.

Muzikal, ki ga postavljajo ob bok Broadwayu in West Endu
Kljub prodajnim rekordom, ki jih podira muzikal Mamma Mia!, pa producent Jurij Franko obljublja, da bo kakovost izvedbe predstave prav vsakič na najvišji ravni. Na ravni, ki jo z odprtimi rokami pozdravljajo tudi poznavalci področja, ki so po junijski premieri muzikal pogosto primerjali s predstavami na najvišji ravni, ki jih lahko gledamo na Broadwayu in West Endu.

 

Mamma Mia! 23. oktobra v Hali Tivoli

Muzikal Mamma Mia! 23. oktobra prihaja v Halo Tivoli. Dinamitke so že v nizkem štartu, pa ti? 😉 Vstopnice v predprodaji na Eventim SI ➡ http://goo.gl/o7rBX2

Posted by Mamma Mia muzikal Slovenija on Monday, October 5, 2015

"Obiskovalcem, ki si bodo ogledali muzikal v Hali Tivoli, želimo pripraviti vrhunsko izkušnjo, ki zajema tako optimalen pogled na oder kot tudi kakovost nastopa in ambienta predstave. Tako kot v ljubljanskih Križankah se bodo lahko vsi ljubitelji muzikala tudi v Hali Tivoli prepustili romantičnemu vzdušju Grčije," je še dejal producent muzikala Jurij Franko.

Vstopnica, zaradi katere se bodo obiskovalci muzikala še dolgo spominjali
Novost za vse obiskovalce predstav muzikala Mamma Mia! je posebna spominska vstopnica, ki jo je na tiskovni konferenci predstavil direktor podjetja Eventim Karli Erdlen: "Ker vemo, da je med vsemi obiskovalci predstav veliko takih, ki si vstopnice radi shranijo, smo za njih pripravili posebno spominsko vstopnico, ki pa jo je mogoče kupiti le prek spleta na naslovu eventim.si. Tako bo spomin na vrhunsko predstavo še bolj živ."

Ljubitelje Abbinih legendarnih glasbenih uspešnic, ki jih je v slovenski jezik mojstrsko prepesnil Tomaž Domicelj, bodo tudi v toplem objemu Hale Tivoli s svojimi glasovi prepričale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko jim bo solze na oči priklicala romanca med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.

Seveda pa ne gre pozabiti niti na vse tri mogoče očete Billa, Sama in Harryja, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak – Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič.

Ob novi lokaciji v Ljubljani tudi gostovanja po Sloveniji
Muzikal Mamma Mia! bo poleg selitve v Halo Tivoli v prihodnjih mesecih gostoval tudi v drugih slovenskih mestih. Med njimi v Mariboru (SNG Maribor), Škofji Loki, Ajdovščini, Mengšu (Špas Teater) in drugje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE! Priljubljeni Mejaši na noge spravili mariborsko študentarijo
Naslednji članekKmetija: Nov začetek! Trd pristanek za Franca