Alenka Košir ima danes veliko družino, sicer pa tudi sama prihaja iz 6-članske.

V blogu je Alenka razkrila nekaj podrobnosti iz svojega otroštva. Odraščala je skupaj s tremi brati, z očetom in mamo pa so živeli v stanovanju, ki je bilo veliko le 85 m2. Alenka je imela svojo sobo, bratje pa so si jo delili. Tudi starši niso imeli spalnice, ampak je to bila kar dnevna soba. “Spomnim se tudi naše majhne kuhinje, v kateri je mami vsak dan skuhala kosilo, ki ga danes marsikdo ne zna skuhati v precej boljše opremljeni kuhinji,” pravi Alenka.

PREBERITE TUDI: Alenka Košir razkrila: “Večina žensk se zgrozi.”

Kljub skromnosti, ki so jo živeli, pa ima na otroštvo lepe spomine. “Na stene smo lepili posterje, pozimi pa smo vsi rezali snežinke iz papirja in jih lepili na okna. Moji starši so znali z majhnimi detajli res polepšati dom. Moja mami je imela zelo rada rože, tako da smo v stanovanju ves čas imeli vazo s šopkom travniških rož.”

Iz otroštva je torej “prinesla” občutek za red, ki se ji danes zdi že kar malo v mejah normale. Izdala je, da bi ji kakšen terapevt rekel, da ima kakšno motnjo, a je pač takšna, da jo urejenost pomirja. Živi v zelo lepo urejenem domu, v katerem je zaslediti ta občutek za detajle, ki ga je podedovala od mame.

 

View this post on Instagram

 

#callalily ???️? #beautifulflowers #loveflowers

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on


Zadnje novičke

Prejšnji članekDrama pri Beckhamovih; ločiti so ju morali varnostniki
Naslednji članekOče Meghan Markle je spet zelo razburjen glede tega, kar je videl na TV