Melodijo pesmi je spisal Alex sam, besedilo je delo kočevskega kantavtorja Romana Zupančiča, za aranžma pa je posrbel Miha Gorše.

Dvajsetletni Alex Volasko pravi, da je njegova edina življenjska spremljevalka glasba. Ljubezen do te je tako močna, da se ne preda in kljub temu, da v oddajah Slovenija ima talent in Misija Evrovizija ni prišel do želenih ciljev, še bolj zagnano nadaljuje svojo pot. V minulem letu je večkrat opozoril nase, najprej kot spremljevalni vokal Omarja Naberja na EMI, kasneje pa kot glasbeni gost na koncertu Jana Plestenjaka v polnih Križankah.

Da je pripravljen stopiti tudi na samostojno pot, je dokazal s svojim prvim singlom z naslovom 'Da da di da', ki je na radijih doživel odličen sprejem. Zanj je posnel tudi prvi uradni videospot. Z uspehi nadaljuje tudi v letu 2012, po drugem izdanem singlu “Zaman je dan” se tokrat vrača z odlično poletno skladbo z naslovom “Pravljica”.

Tobogan Radia Slovenija, kjer je nastopil prvič, mu je očitno dal zagon, da je začel s pevsko kariero, ki jo zdaj enkratno nadgrajuje v novi oddaji Maria Galuniča in si pridobiva izkušnje nastopanja pred kamero in občinstvom. V prihodnjem letu namerava izdati prvi samostojni album.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEVROVIZIJA Zdaj gre zares – danes prvi predizbor!
Naslednji članekMiley Cyrus: Hvala, ker mislite, da sem seksi!