Britney Spears bo svoj novi album Circus izdala 2. decembra. Novinar britanske revije ‘The Sun’, Gordan Smart, je edini novinar, ki je album že slišal. Smart je glasbeni kritik in pravi, da ga je ena pesem še posebej šokirala. Povedal je, da ima pesem ‘If You Seek Amy’ globlji pomen. Sporočilo bi naj bilo, da želijo fantje in punce samo seksati z Amy. Kritik še meni, da bi to lahko bila prav Amy Winehouse. Si je Britney res privoščila takšno neslano šalo?

No, zraven šokantnega sporočila ima pesem za kritika odličen ritem. Album bi naj po hip hop taktih spominjal na Madonninega ‘Hardy Candy’.

Brit je eno pesem posvetila tudi svojemu nekdanjemu soprogu Kevinu. »Poskusila sva vse, na koncu pa sva si lahko rekla le zbogom,« poje Britney.

Včeraj pa je v medije tudi prišla informacija, da bo Brit Zahvalni dan praznovala v Evropi. Pevka, ki se je v petek s sinovoma vrnila v Lousiano, bi naj 28. novembra nastopila v francoskem šovu ‘Star Academy’.

»Kot izgleda, bo Britney počitnice ob Zahvalnem dnevu preživela v Evropi,« so najavili na BritneySpears.com.

In kaj je Britney povedala o četrtkovem koncertu, ko se je v Los Angelesu na Dodger Stadium Madonni pridružila pri izvedbi pesmi ‘Human Nature’ in navdušila zbrano množico? »Res je bilo zabavno,« je bila kratka.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekLočuje se hči Boba Geldofa
Naslednji članekKVIZ: Kaj se je dogajalo med zvezdniki