Med Kate Middleton in Meghan Markle naj bi bilo menda pestro, saj naj bi Kate v njej videla kar dobro tekmico. Se je zatekla k sestri Pippi?

Znano je namreč, kako je Pippa poimenovala svojega sina, ki sta se ga z možem Jamesom Matthewsom razveselila 15. oktobra. Mail On Sunda je izbrskal, da sta ga poimenovala Arthur Michael William Matthews in mnogi pišejo o tem, da gre za zelo kraljevsko ime. Arthur je bil namreč visoko na stavnicah, ko se je govorilo o imenu tretjega otroka Kate in princa Williama. To ime imajo za srednje ime tudi princ Charles, princ William in princ Louis, sin Kate in Williama.

Sta torej Kate in Pippa stkali zaroto proti Meghan in princu Harryju, da v kolikor bo njun otrok deček, tega imena ne bosta mogla izbrati onadva?

PREBERITE TUDI: Pippa Middleton je prvič postala mama

Mogoče je torej, da sta sestri želeli prekrižati načrte kraljevski svakinji, ki se kar dobro vzpenja med kraljevo smetano in sidra v srca oboževalcev kraljeve družine. Menda si je njeno osebjo zanjo izmislilo prav posebno ime – Di 2, saj jih spominja na princeso Diano.

PREBERITE: Meghan Markle zopet poskrbela za škandal na dvoru