» V bistvu je naslov pesmi res žalosten zaradi konotacije besede slovo. Vendar ni razloga za preplah. Pesem je delo naših novih producentov, ki so pred nami delali s številnimi tujimi glasbeniki; Kylie Minogue, Craig David, Celine Dion, Toše Proeski itd«.

Avtorstvo pesmi Najino slovo pripada Albertu Kolerju in ima za sabo zelo žalostno zgodbo. 4playevci nadaljujejo:»Velikokrat nas vprašajo, kako se lahko poistovetimo s pesmijo glede na to, da sami nismo avtorji pesmi. No, pri tej pesmi je bila zgodba blizu vsakemu izmed članov skupine.« Pesem je namreč slovo od ljubljene osebe, s katero je avtor preživel kar nekaj let v skupni zvezi."

»Vsak od nas je že bil kdaj v življenju priča različnim slovesom, tudi v ljubezenskem smislu, zato je bilo poistovetenje z zgodbo najmanjši problem.«

Imajo pa zato 4playevci probleme z letalskim prevozom. Zaradi problemov z vulkanskim prahom so že dvakrat odpovedali snemanje v Londonu, kjer jih že nestrpno pričakuje Andy Wright, priznani glasbenik, ki je delal za Simply Red, Luciana Pavarottija in mnogimi drugimi.

»V Londonu bomo posneli dve Andyevi pesmi, snemanja pa se že nestrpno veselimo, saj nas zelo zanima njihov način dela. Upamo, da ne bo prah odnesel tudi tokratnega predvidenega poleta.« še zaključuje skupina 4play.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime