Princ Harry ni stopil na britanska tla od marca lani, ko je v Ameriki iskal boljše življenje brez kraljevskih obveznosti. Od takrat se ni srečal iz oči v oči z nobenim članom kraljeve družine, a letos dvor pričakuje, da se bo vrnil v Anglijo in se udeležil velikih praznovanj, 95. rojstnega dne kraljice Elizabete II. in 100. rojstni dan njenega moža, princa Philipa. Revija Globe piše, da se je Harry na to prošnjo strinjal brez vednosti žene Meghan Markle, in ko je izvedela, je izbruhnil velik prepir, ki se je končal tako, da je Meghan zbežala od doma in vpila, da želi ločitev.

Vir blizu vojvodinje Sussexa je pripovedoval, kaj se je zgodilo potem, ko je 39-letna nekdanja igralka, razkrila, kaj je njen mož počel ‘za njenim hrbtom’. ‘Norela je, ko je izvedela, da se je sprijaznil s kraljevo družino in kraljici obljubil, da se bo letos vrnil v Veliko Britanijo. Njun prepir je bil epski in njihov temperament je eksplodiral kot še nikoli prej. Konflikt se je končal tako, da je Meghan pobegnila od doma k prijateljici, ki je hollywoodska zvezda, in Harryju zakričala, da je njunega zakona konec, ‘je dejal.

“Meghan naj bi se počutila neverjetno izdano. V nekem trenutku je v prepiru zakričala: Tvoja družina me sovraži!” Kar je Harryja močno prizadelo,” je povedal vir, ki je nato razkril, da je zgodba kmalu šla v povsem drugo smer.

Prejšnji članekPoglejte, kje na toplem uživata Tanja Ribič in Branko Đurić
Naslednji članekValentinovo: tvoji ljubezni podarjamo steklenico vina – brezplačno!