Novo pesem je Alicia napovedala preko videa na Facebooku, album, ki bo izšel štiri leta po izjemno uspešnem »Girl On Fire« lahko pričakujemo do konca leta.

Soavtorji pesmi na prihajajočem albumu so Tayla Parks, Billy Walsh, ter Illangelo, ki se podpisuje tudi pod producentsko delo. Illangelo je soustvaril številne uspešnice za glasbenike kot so The Weeknd, Drake in Florence and The Machine.

Prav z novo skupino sodelavcev je Alicia naredila nov kreativni premik tudi v zvoku, kar lahko potrdimo že v najavnem singlu ‘In Common‘, počasnejšega in zapeljivega latino ritma, ter nalezljivim refrenom.

Vsi se vsakodnevno soočamo z dilemami, različnimi izzivi, … Na nek način smo malo zmedeni in izgubljeni, kar je sprejemljivo, saj nam prav te nepopolnosti omogočajo, da razumemo druge in to mi je zelo všeč," je povedala Alicia.

Pesem bo premierno predstavila to soboto 7. maja, v oddaji ‘Saturday Night Live’, ljubitelji nogometa jo bodo lahko slišali 28. maja v Milanu na finalni tekmi Lige prvakov, že jeseni pa se bo pridružila komisiji v 11. sezoni oddaje ‘The Voice’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKje Slovenci najpogosteje iščemo partnerja?
Naslednji članekOrlando Bloom v Ukrajini obiskal otroke