Verjetno ni Slovenca, ki ne bi vedel kdo je Aljoša Bagola? Poslovnež, ki trenutno promovira svojo drugo knjižno uspešnico Srečo, prosim. Trenutno je na turneji po Sloveniji, kjer s svojimi govori motivira in navdihuje ljudi.
Prevzel nas je ganljivi zapis, ki ga je namenil svoji partnerici Ivi Bagoli. Razkril je, da sta se spoznala pred dvanajstimi leti na prvi pomladni večer, kjer je preskočila iskrica. Ljubezen še danes negujeta in gradita.
Aljoša Bagola
Vir: Instagram
Takole je zapisal: “Pred točno dvanajstimi leti sem na prvi pomladni dan (oz. večer) spoznal @ivabagola ❤️. Ducat let je švignil mimo kot kakšen Ducati na avtocesti, in tukaj stojiva blagoslovljena s krasno, skoraj devetletno hčerko – ljubeznijo najinega življenja, in zakonom, kjer se vedno trudiva premagovati ovire, nasprotja in kljubovanja ter namesto naveličanosti gojiva zveličanost ljubezni. Seveda sva kdaj tudi ‘na nož’ in se krešejo iskre, a si prizadevava, da je to tako kot v priloženem v videu. 😉 Iva, kljub temu, da z leti moj nos še bolj raste, upam, da boš vedno dosegla moje ustnice, ki so zmeraj v pričakovanju tvoje lepote in ljubezni. 😅 Na pomlad, na ljubezen! 🥳❤️💐”

Zadnje novičke

Prejšnji članekZgodil se je poljub, o katerem se bo govorilo še leta
Naslednji članekPoglejte, kako je Romana Lavrič (Kmetija) uživala na dopustu