Deli

Sodnica v oddaji MasterChef Slovenija, Alma Rekić, je na svojem facebooku tako čustveno čestitala svojemu sinu Denisu.

Na rojstni dan svojega sina, predvsem pa svojega edinca, je raznežena vsaka mati. Danes pa ni nič drugače pri Almi Rekić, slovenski kuharici in sodnici v oddaji MasterChef. Njen sin, ki je letos zaključil osnovno šolo, namreč ravno danes praznuje. Alma pa mu je namenila spodnje besede:

“Na danasnji dan sem s teboj dobila nekaj najlepšega v življenju. Dobila sem tebe,majceno bitje takrat. Iz mojega majhnega sina,gledam kako rasteš v mladega moža.
Ti se mnogo stvari ne spomniš: kako sem gledala tvoje nogice rasti,kako sem te božala, kako sem te pazila kot kapljico vode na dlani,kako si bil večkrat jezen, ko ti nisem česa dovolila, kako me je tvoja navihanost velikokrat nasmejala … in še in še …
Vedi da spomine ki se jih ti ne spominjas hranim jaz v svojem srcu za oba. Ti pa vedno čuvaj te, ki se jih spomniš, vedno jih imej, ker so nekaj najlepšega in neprecenljivega.
Hrani vse trenutke ,tako dobre kot slabe in se iz njih nekaj nauči. To da odraščaš pa ne pomeni, da ti bom nehala umikati lase s čela …” je le delček čustvenega Alminega zapisa.

Dragi moj sin..Na danasnji dan sem s teboj dobila nekaj najlepsega v zivljenju. Dobila sem tebe,majceno bitje takrat….

Posted by Alma Rekic on Donnerstag, 24. August 2017

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.