Deli

Niti januarja si ni privoščila koncertnega premora, obljublja pa, da bo to leto zanjo prav tako delovno. Ne bo manjkalo niti koncertov v najrazličnejših verzijah in izvedbah kot tudi ne novih pesmi. Nekaj z albuma NonStop jih je že predstavila kot single in spote, nekaj jih še čaka, da zaživijo prek radijskih valov.

Prihajajoči novi single bo energična, spevna in nagajiva pesem Non Stop, kot je tudi naslov Alyinega aktualnega albuma. Single bo izšel v dveh različicah – v malce trši in pa v plesni obliki, ki ju pripravlja izvrstni producent Gregor Zemljič.

Obenem je Alya za vse oboževalce pripravila tudi serijo novih, zanimivih fotografij, ki so tako kot vedno nastale pod izostrenim fotografskim očesom izvrstne umetnice Tanje Zrinski. ‘S fotografinjo Tanjo in snemalci smo se spet zabavali do jutranjih ur, na koncu pa smo se celo obmetavali s torto. Tematika dneva je bila ‘Nevaren otrok’, kajti besedilo v prihajajočem singlu pravi namreč: Non stop silim te v galop, non stop sem nevaren otrok,’ je povedala Alya.

Alya se tokrat pripravlja na številne nastope v prihajajočih mesecih in veliko medijsko promocijo pesmi Non Stop, v soboto, 20.marca pa bo sodelovala tudi na podelitvi prestižnih nagrad, Viktor popularnosti 2009.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.