Pevka Alya je z nami delila izkušnjo, ki je poskrbela za velik šok in hkrati nepopisno srečo.

Še pred dnevi smo se spraševali, ali je Alya pobegnila v Dubaj, danes je z nami delila žalostno izkušnjo s srečnim koncem.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Njen iskren zapis, ki ga je z nami delila na družabnem omrežju, je nadvse ganljiv, žalosten, a s srečnim koncem. Takole je zapisala:
“Prevara! Najina zgodba.Živijo jaz sem NOVA Abba!
Po skoraj 4. letih odkar me je zapustila psička Aura sem končno zbrala pogum in se odločila da v svoj domek vzamem novega kužka. Sprva sem razmišljala o posvojitvi, pa sem potem ravno v tem času slučajno mudila na obisku pri kolegici ki ima pomeranca in se takoj, zaradi značaja zaljubila v to pasmo.
Z vzreditelji iz Novega Sada sem si dopisovala dobri dve leti, bili so zelo prijazni, všeč mi je bilo, ker so delovali zelo družinsko. Maja letos, pa sem se dokončno odločila, da pri njih vzamem psičko.
Zato je bil zame toliko večji ŠOK, ko so mi ti, isti vzreditelji, ki so mi vsakih cca 10 dni pošiljali slike kako pridno raste, pripeljali popolnoma drugo psičko.
Ko smo se v Zagrebu dobili je to potekalo na hitro, gospa je sedela v avtu ni prisla niti pozdravit, gospod mi je psicko na hitro predal. Jaz trola vsa v nebesih, sem psičko takoj stisnila k sebi, zdelo se mi je da je iste barve kot na slikah, obrazek je malo skrivala, pa sem jo seveda kar vzela. Po 15 minutah ko sem jo v avtu celo pregledala, sem hitro ugotovila da to ni moja Abba! Izda jo obrazek-oči (precenite sami po slikah).
Takoj sem klicala gospoda in mu povedala da to ni moj psiček, za kar seveda sploh ni želel slišati, kriva je kao “monkey faza” na koncu je celo “ telefon dol je vrgel ”. Ker se ni več javljal, sva komunicirala samo preko sporočil. Niti slišati ni želel o tem da se ustavi in da se dobimo.

Dragi gospod, ne bojte se, ne bom vam je vrnila! Z “novo” Abbo sva se že toliko navezali da je že moja in nimam srca kaj takšnega naredit mali kepici. Poskrbela bom da bo najbolj ljubljen kuža na tem svetu, pa četudi nisem izbrala nje, je že prav.
Za vas pa nimam besed.Očitno je tale psička za vas samo številka, kos mesa, to se vidi že po odnosu, prav vseeno je kaj se z njo dogaja, kako žalostno…

Vem nekateri boste rekli, sama si si kriva, dobro veš bla bla bla in ja, posipam se s pepelom, sem delno kriva, ker je nisem bolj pregledala, ampak ali se vzreditelji res lahko takole igrajo z našimi čustvi in delajo takšne grdobije? Veste da sem pozitivka, ampak tole sem morala deliti z vami.Vaša A&A❤️
Da se še kdo ne opeče, vzela sem jo pri #angiepom!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekNekdaj ena največjih televizijskih zvezd Desa Muck še nikoli ni bila videti bolje
Naslednji članekAnela Šabanagić je zapustila Slovenijo. Kaj pa Lado?