Maja Keuc, ki se v tujini predstavlja pod imenom Amaya, je razkrila, kaj je v njenem življenju novega.

“Letos sem napisala več avtorske glasbe kot kadarkoli. Zdi se mi, da sem še posebno veliko odkrila o sebi. Septembra sem podpisala pogodbo s produkcijsko hišo Baggpipe v Stockholmu, ki ima resnično sanjske studie in kjer sem po 5 letih končno našla ljudi s katerimi se resnično čutim in ki čutijo mene. Tam pišem glasbo zase in druge. Trenutno končujem svoj material, ki ga imam namen strniti v 1 ali 2 mini albuma. Resnično se mi zdi, da sem po vseh teh letih iskanja resnično našla sebe in to se mi zdi ogromen korak pri sebi, ter upam, da bo všeč tudi poslušalcem. Noro se veselim projekta,” je izdala Keučeva, ki pravi, da jo napolni ravno nastopanje v živo, zato napoveduje več koncertov.

PREBERITE: Maja Keuc razkrila, da ni bila srečna in zadovoljna

In v čem je danes drugačna?

“Uhhh, mislim, da danes veliko bolj vem kdo sem in sem mnogo mirnejša s tem kar prinaša prihodnost. Življenju veliko bolj zaupam kot sem mu prej in delam veliko več stvari, ki me izpopolnjujejo.”

Zatočišče je našla v jogi

“Glasbena industrija ni za vsakega. Stvari s katerimi se mentalno spopadamo samozaposleni glasbeniki so daleč od enostavnih in včasih naš urnik nima konca ne kraja, zato sem morala poiskati svet v katerem odklopim misli in se posvetim samo sebi. Joga in meditacija mi pri tem zelo pomagata, zato ju skušam vpeljevati v vsakdanjik. Pozitivnih učinkov je nešteto. Ne glede na to, koliko ur sem prejšnji dan pokonci, sem ob 7.00 zjutraj na uri joge.”

Decembra se podaja na pravo turnejo, v sklopu sodelovanja z raznimi Big Bandi in Soul programom, ki ga najraje prepeva.

Foto: Tibor Golob

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime