Deli

Po tem, ko je igralka Ana Dolinar končala s snemanji serije Ena žlahtna štorija, se govori, da v njenem zakonu resno škripa.

Dolinarjeva naj bi se ločevala od moža, režiserja Sebastijana Horvata, s katerim imata skupaj biološko hči Ronjo in posvojeno deklico iz Gane, Nano Amo. Že pred časom se je govorilo, da v njenem zakonu ne gre vse kot je potrebno, zdaj pa so govorice ponovno privrele na dan. Vmes sta se namreč pred tremi leti že enkrat razšla, ko naj bi bila Dolinarjeva zaljubljena v precej mlajšega snemalca snemalca Ene žlahtne štorije, Uroša Alberta. Nato sta se z možem pobotala, posvojila temnopolto deklico iz Gane (PREBERITE VEČ O POSVOJITVI >>) in zakonu, ki traja od leta 2010, dala še eno priložnost.

Lani se je cela družina za celo poletje odpravila na potovanje po Baliju in okolici (PREBERITE VEČ >>), zdaj pa o morebitnih govoricah glede ločitve molčita tako Dolinarjeva kot tudi njen mož. Ju bomo kmalu še kaj videli skupaj, ali je vse skupaj res? Od septembra lani igralka res ni objavila nobene fotografije, na kateri bi bil tudi Sebastijan.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.