Deli

V sredo zvečer so si mame v vseh Cineplexx kinih privoščile prost večer. Odštekana komedija Mame na večerji (Fun Mom Dinner) je bila odlična izbira za druženje s prijateljicami.

Pravega ženskega večera so se v družbi svojih prijateljic v kranjskem Cineplexxu udeležile tudi slovenske blogerke: Ana Žontar Kristanc (Anina kuhinja), Maja Murič (Misija: Mamica) in Neya Mramor Peron (Mladost, pleničke in družina). Video blogerka Tjaša Deu pa je obisk kina izkoristila za družene z mamo. Ana si je tako prost večer, stran od otrok vzela za obisk kina in druženje s prijateljico.

Za dobro vzdušje na Ladies nightu je skrbela moderatorka Azra Selimanovič. Srečni izžrebanki sta se razveseli darilnega paketa Bocassy ter dišave Playboy VIP. Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu poklepetale in delile filmske vtise. Catering Miha Chef je poskrbel za okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegel kozarec penine iz Radgonski goric.

Do konca leta bosta v okviru dogodkov Ladies night prikazana še dva filma; Poredne mame 2: Božič (2. november) in Prava nota 3 (20. december). Zveste obiskovalke, imetnice Cineplexx Bonus kartice, ki si bodo ogledale vse filme iz paketa bodo na zadnjem dogodku prejele brezplačno darilo – Ladies night meni ter malo penino iz Radgonskih goric. Vstopnice za oba Ladies night dogodka so že v prodaji.

Foto: Mediaspeed

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.