Ana Žontar Kristanc se je z družino odpravila na izlet po Italiji. Tokrat kar z avtodomom, a ker nesreča nikoli ne počiva, je že prve dni dopusta zbolel najmlajši član družine, včeraj pa se je poškodovala še Ana in tako danes pristala na urgenci.

“Tokrat prav moram malo pojamrati. Timon se je včeraj pozdravil, vročine ni imel več, potem pa sem sama zvečer po nesreči padla in mi je na palcu na stopalu odstopil cel noht. Še zdaj me stisne ko pomislim na to.
Itak da nisem sabo spakirala gaz, razkužila, povojev in sem potem improvizirala z obliži… Danes pa tako že cel dan letamo naokrog. V Rimu je bila tako polna bolnica, da nismo mogli nikjer parkirati avtodoma. Smo šli naprej proti jugu in zdaj čakam v urgenci nekje bogu za hrbtom, da nekdo pogleda moj prst.
Prav žalostna sem da se po celem letu končno nekam odpravimo in zdaj me je strah, da bom komaj hodila naokrog in bo vse padlo v vodo.
Naše dni v Rimu smo zdaj prestavili na konec in bomo zdaj najprej šli na Amalfi, kjer bom lahko dva dni malo ležerno in bom bolj pazila na moj prst. Upam da se bo hitro vsaj nekako zacelil, da bomo lahko zaključili naš roadtrip z Rimom,” je zapisala nesrečna Ana med čakanjem na zdravnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Žontar Kristanc (@ana.zontar) on

PREBERITE TUDI: Ana Žontar Kristanc v tem še vedno vztraja