Anamarija je stara 20 let in prihaja iz Lukovice pri Domžalah. Njena prva spremljevalka je postala Vanesa Štefanovski iz Maribora, ki je najbolj očararala tudi fotografe in prejela lento za miss fotogeničnosti, izbrala pa jo je tudi posebna žirija revije Obrazi in podjetja Bicentury in ji podelila lento miss revije Obrazi. Lento druge spremljevalke pa je prejela Klara Kobe iz Žalca. Za najlepšo večerno obleko, ki jo bo zmagovalka nosila na finalni prireditvi v Vietnamu 15. julija letos, pa je bila izbrana kreacija oblikovalke Simone Mihelič, ki jo je na prireditvi nosila Tara Zupančič.

Skozi večer sta nas popeljala očarljiva Katarina Čas in šarmantni Marko Potrč, nastopili pa so vroči raper Flamie, s pesmijo Moj cajt, skupina Electrix, s pesmijo Radio in pevka Renata z uradno pesmijo letošnjega izbora Ena misel.

Zmagovalko in prvi spremljevalki je izbrala žirija v sestavi: Aleš Bravničar, predsednik žirije in člani: Alenka Bikar, Maja Štamol, Katja Jevšek, Boštjan Klun, Gašper Bolhar in Sašo Papp.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAyumi na naslovnici revije Up
Naslednji članekZaročena Megan in Brian