Andraž Uhan se je v eksperimentu Poroka na prvi pogled na slepo poročil s Sanelo. Ko je na začetku kazalo, da je med njima prisotno nekaj več, se je kmalu izkazalo, da je njegova prijateljica, ki je na poroki povedala, da Sanela ni njegove vrste ženska, imela prav.

Težave, ki sta jih imela, so se stopnjevale, vendar sta jih s pomočjo strokovnjakov uspešno rešila – a ne za dolgo, saj so se ponovno pojavila nova nesoglasja. Tako Sanela kot Andraž sta bila mnenja, da sta si različna in da je resnično težko. Še posebej Sanela je večkrat povedala, da so jo Andraževe besede prizadele in da ji ni bil všeč njegov povišani ton glasu.

Po enotedenskem premoru je napočil dan, da se ponovno srečata in podata končno odločitev. Andraževa zaobljuba je bila kratka in je zajemala bistvo, na koncu pa se je, kot smo lahko pričakovali, poslovil. Sanela pa je presenetila. Njena zaobljuba je bila daljša in v njej je razkrila vse dogajanje med njima, na koncu pa z besedami “Andraž zapravljal si moj čas” popolnoma šokirala. Andraž je ostal brez besed, ona pa je ponosno odkorakala življenju naproti.

Vir: Instagram profil poroke na prvi pogled.

Medtem ko Andraž te dni deli srečo izven meja Slovenije, jo lahko vi najdete kar doma iz svojega najljubšega naslonjača.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekBojan Cvjetićanin v objemu Mačka!
Naslednji članekTako je Anita Ferlin (MasterChef) komentirala negativne komentarje sotekmovalcev