Andrej Škufca in njegova ljubljena Melinda uživata na morju.

Andrejev zadnji vidnejši projekt, s katerim je ponovno opozoril nase, je bila oddaja Zvezde plešejo, v kateri je bil sicer precej strog, a vendar zabaven plesni sodnik. Družbo na sosednjem sodniškem stolčku v oddaji mu je delala plesalka Katarina Venturini, s katero sta plesala kar 17 let. Par pa sta bila tako plesno, kot zasebno.

Ko je Katarina naznanila konec plesne kariere, je Andrej svojo nadaljeval z madžarsko plesalko Melindo Torokyorgy, s katero sta se poznala že od prej. Počasi so med njima poskočile iskrice in lani so zapeli poročni zvonovi v frančiškanski cerkvi v centru Ljubljane.

Lani sta tudi napovedala, da se umikata iz sveta plesnih tekmovanj, a ju seveda še vedno združuje in povezuje ljubezen do plesa. Ta ju ju namreč dodobra spoznal in zaljubil. Pravita, da je veselje to, da najdeš popolnega plesnega partnerja. Dom imata v Ljubljani, a sta veliko na poti, ker ples zdaj poučujeta po vsem svetu, ter sta tudi sodnika na različnih plesnih tekmovanjih. Tudi letošnje poletje imata zelo pestro.

Nedavno sta se mudila v Hong Kongu, kjer sta uživala v razgledih z visokih nebotičnikov ter se udeležila večerje s prijatelji. Tam sta bila bolj delovno, zdaj pa že uživata nekje ob morju …


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! So to tudi počitniški utrinki Lada Bizovičarja?
Naslednji članekBeyonce prvič pokazala svoja dvojčka in tudi izdala njuno ime …