Anej Piletič in njegova izbranka Iza sta na prelomnici v svojem življenju. Začela sta s postopkom prodaje svojega stanovanja, kar lahko pomeni samo eno.

Anej in Iza sta srečen par že precej časa. Glede na to, da sta zelo mlada, je vse presenetila vest, da sta leta 2021 dahnila usodni da. Iza je bila prečudovita nevesta. Družbo so jima delali prijatelji in družina. Na medene tedna nista odpotovala takoj po poroki, a sta si jih privoščila in to na tej sanjski lokaciji.

Lansko leto sta sporočila veselo novičko, da sta kupila parcelo za gradnjo hiše. Že zelo kmalu po tem sta razkrila načrt hiše in še nekaj podrobnosti. Gradnja se je pričela v začetku letošnjega leta in očitno se letos tudi selita, saj sta začela s postopkom prodaje svojega stanovanja.

Prodaja se stanovanje v Celju

Iza je z nami delila fotografije stanovanja in kratek opis za prodajo. Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2022. Ima čudovito kuhinjo z jedilnico, kopalnico, dnevno sobo, spalnico, balkon, hodnik ter shrambo v kleti. Lokacija stanovanje je v predelu Nove vasi v Celju.

Kopalnica
Kopalnica. Vir: Instagram
Hodnik. Vir: Instagram
Kuhinja z jedilnico. Vir: Instagram
Spalnica. Vir: Instagram

Na portalu Nepremicnine.net smo zasledili, da je cena stanovanja 165.000,00 €, prodaja pa se z opremo.
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSara Rutar (MasterChef) na bencinski črpalki prala avtomobile. Kaj se dogaja?
Naslednji članekNatalija Verboten je blestela, v objektiv jo je ujel njen sin