Deli
Aneta se v Survivorju še vedno bori za glavno nagrado. Čeprav je bil resničnostni šov na Filipinih posnet vnaprej in so danes že vsi tekmovalci doma, zmagovalec pa tudi znan, je še vse varovano pred javnostjo.

Gledalce šova pa zanima, ali se je kaj pletlo med njo in Alanom ? "Takoj, ko sem Alana zagledala, sem si rekla, ta tip bo prvi izločen z moje strani, ker mi je bil ful antipatičen, saj se je imel za nekaj več. Hitro sem ugotovila, da so imeli vsi tekmovalci isto mnenje," je presenetljio o njem izdala Aneta.

A nato se je zgodil preobrat in Aneta se je z njim zbližala …

"Ko sem bila slabe volje in na tleh, je pristopil k meni in se mi odprl o svojih življenjskih težavah. Potem sva se pa zelo razumela."

… menda ne preveč …

"V »hiški« smo spali jaz, Maja Alan in Klemen. Jaz sem spala med Klemnom in Alanom, ampak potem je on začel riniti vame, dobesedno. Dokler je bilo še žličkanje, je bilo še vse kul, ker je mene res zeblo. Trije smo se žličkali, še Maja, a ko me je on začel božati in me je ene dvakrat kar obrnil, sem šla pa spat ven. Od tiste noči nisem več spala pri njem."

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.