Anja Širovnik je zmagala v šovu Sanjski moški in od takrat je pridobila kopico oboževalcev. Prikupna Velenjčanka je k srcu prirasla celotni Sloveniji, zato si mnogi želijo izvedeti kaj več o njenem življenju in osebnosti.

Želja se jim je uresničila. Na družbenem omrežju poteka viralna igra imenovana 8 dejstev. Svetlolaska je bila nominirana s strani prijateljice, zato je morala svojim oboževalcem zaupati 8 dejstev o sebi.

Anja-Širovnik
Vir: Instagram profil Anja Širovnik

Anja Širovnik in 8 dejstev o njej

  1. Če ji kdo ne ustreza, mu da to jasno vedeti, ker ne zna skriti svojega grdega pogleda. Ko so s prijateljicami kje zunaj in v družbi, ji velikokrat rečejo, naj ne gleda tako grdo, ker je preveč očitna. (Nam se sicer ne zdi, da bi Anja imela grd pogled)
  2. Rada ima red in čistočo. (Pohvalno, ljubezen do reda in čistoče je potrebno imeti)
  3. Težko jo boste prepričali v nasprotno. Če ima v glavi neko svoje prepričanje, za katerim stoji, vam to ne bo uspelo. (Dobro je imeti svoj pogled na zadeve in svoja prepričanja.
  4. Že od malih nog se boji laboratorija. Vedno pade v nezavest, zato nikoli ne gre sama. (Uboga, verjetno ji ni lahko živeti s to nevšečnostjo)
  5. Zelo rada govori. (V Sanjskem moškem ni bila pretirano zgovorna)
  6. Zelo rada je v družbi, ampak je rada tudi sama. (Vsak potrebuje čas zase)
  7. V prvem letniku srednje šole je imela 10 kilogramov več kot jih ima sedaj. (Verjamemo, da je bila kljub temu lepotica)
  8. Včasih se je zelo obremenjevala z mnenjem drugih ljudi, sedaj še sama ne more verjeti, kako vseeno ji je postalo. (Mnenje drugih ljudi je samo mnenje, nikomur ne koristi)
Anja Širovnik
Instagram profil Anja Širovnik

Vas je katero dejstvo o Anji še posebej presenetilo?

Anja je nalogo predala naprej še dvema svojima sotekmovalkama – Kaji Casar in Nini Savnik. Že nestrpno pričakujemo, kaj bosta razkrili o sebi. Poročamo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTako zapeljive Jasne Kuljaj še niste videli
Naslednji članekPoglejte, kje uživa sanjski Gregor Čeglaj