Anja Širovnik je osvojila srce Gregorja Čeglaja v letošnji sezoni šova Sanjski moški. Postala je prepoznavna širni Sloveniji in pridobila ogromno oboževalcev. Zanimalo jo je, kakšne domneve imajo o njej.

To je igrica, ki se jo igra precej vplivnežev na družbenem omrežju. Poteka tako, da sledilci postavijo domnevo, oseba pa odgovori, oziroma jo komentira. Pojavila se je domneva, da ima fanta. Na presenečenje mnogih je odgovorila, da ga ima že nekaj časa, vendar ga ne izpostavlja, ker nima rad pozornosti.

Njen suveren odgovor je bil seveda šala. Na koncu je povedala, da je še vedno samska. A je govorila tako prepričljivo, da smo ji čisto zares verjeli. Poglejte si njen odgovor na domnevo.

Pojavilo se je še precej drugih domnev. Ena izmed njih je bila, da je Anja dovolj zrela za Gregorja in mu zameri, ker nista ostala skupaj. Na to domnevo je le vprašala, če sploh mora komentirati. Kot kaže Anja in Gregor le nista v tako dobrih prijateljskih odnosih, ali pa ji ta vprašanja res že presedajo.

Svetlolaska je, odkar je zmagala v oddaji Sanjski moški, postala prava zapeljivka. Tukaj najdete njene seksi fotografije, ki jih je delila na družbenih omrežjih, ne bo vam žal, če si jih boste ogledali.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekLaura Beranič navdušila z novo fotografijo. Se tudi vam zdi, da je vedno bolj lepa?
Naslednji članekAlenka Košir je pokazala svojega očeta!