Spornih fotografij ni nikoli videl, je zatrdil za portal 24ur.com in hudomušno dodal, da naj ženske, ki so ga že imele priliko videti golega, presodijo same. Vsekakor pa se Artur strinja s teorijo, da ženske obožujejo večje penise pa če še tako javno zatrjujejo, da velikost ni pomembna. Od tega je odvisno, koliko žensk dobiš, je še prepričan.
@@@@@
Nina Osenar, pevka, televizijska voditeljica in oblikovalka, svojo vitko postavo vzdržuje tudi s pomočjo zdrave prehrane. S fantom Ivom, pišejo v Novi, skrbita za to, da se na njenem krožniku znajde samo ekološko pridelana hrana.
@@@@@
Urša Čepin je zaenkrat edina znana Slovenka, ki je s Pro Plusom podpisala pogodbo, da bo nastopila v posebni VIP Kmetiji, ki se nam obeta jeseni. Za to naj bi dobila tedensko borih 500 evrov. Očitno pa denar ni premamil Nane Zanelli, ki je z Uršo že zgladila spore, Tine Gaber, Mihe Alujeviča in razvpitega Damjana Murka.
@@@@@
O nedavnem incidentu v grosupeljskem casinoju pa je spregovoril Aleš Čepin, eden od vpletenih v pretep. Pojasnil je, zakaj je do obračuna prišlo. Danilo, novi spremljevalec Urše Čepin, naj bi ALešu pred časim celo grozil, razbesnilo pa ga je dejstvo, da vozi avto, ki ga je Aleš zapustil Urši ob ločitvi. Kako se bo saga nadaljevala, bomo videli!


Zadnje novičke

Prejšnji članekMokra Sabina Mali v objemu Francija Keka
Naslednji članekFOTO: Zvezde dneva