Pevka je bil gostja v glasbeni oddaji TRL, kjer je promovirala svoj zadnji album ‘Bittersweet world’, a največ je bilo govora prav o njeni domnevni nosečnosti.

Ashlee je dejala: »Mislim, da je to zelo neprimerno vprašanje za vsako žensko. Zame je to nekaj, na kar nikoli nisem hotela odgovoriti, ker se mi zdi neprimerno vprašanje. So nekatere stvari, ki jih hočeš obdržati zase in mislim, da ko ljudje zanikajo, je to verjetno zato, ker hočejo obdržati zase.«

Medtem, ko se par na vse načine trudi prikriti resnico pa zadnje slike jasno kažejo, da ima Ashlee že opazen trebušček in je verjetno že na koncu prvega trimesečja. Ashlee in Petea so namreč ujeli pred restavracijo na Malibuju, kjer pravijo, da se je 23-letnica ves čas trudila premagati jutranjo slabost.

Če bo torej jeseni na svet prijokal novi član družinice, to verjetno ne bo najboljša novica za njeno sestro Jessico: »Jessica si ni nikoli predstavljala, da bo imela njena mlajša sestra prva otroka. Zelo težko bo, borila se bo z ljubosumjem,« je povedal prijatelj družine Simpson.
Pevkini prijatelji pravijo, da si Jess že več let želi otroka in komaj čaka, da postane mamica.

»Jessica ne bi mogla biti bolj vesela za svojo sestro, a hkrati si tudi ne more pomagati, nanjo je ljubosumna. Z veseljem bi načrtovala poroko z malčkom na poti,« je še dodal prijatelj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBoštjan bo zidal
Naslednji članekBritneyin boj za otroka