23-letna pevka, ki se je pred kratkim zaročila s članom skupine Fall out boy, obožuje svoj diamantni prstan tako zelo, da si ga ves čas ogleduje.

“Ogromen je! Ves čas strmim vanj in si mislim, ‘Oh, moj bog, ne morem verjeti, da je na moji roki’!” Ashlee pa ni hotela razkriti podrobnosti o tem, kako jo je Pete zaprosil za roko: “Ta del bo ostal skrivnost. Lahko vam rečem le, da je bil zelo pozoren in je zadevo odlično izpeljal.”

Kaj si misli o Peteovi izbiri prstana: “Presegel je samega sebe. Moj odziv je bil ‘Uau!’.” Na govorice, da je noseča, pa je odvrnila: “To se zdaj govori že eno leto. Le čas bo pokazal.”

Medtem ko Ashlee še vedno ni priznala, da je noseča, njen oče Joe že skuša prodati slike hčerkinega še nerojenega otroka, in sicer za kar milijon ameriških dolarjev.

“Dogovor naj bi vključeval slike Ashlee, ki jih bo seveda naredil Joe, da bo lahko zaslužil več denarja, intervju in slike dojenčka, ko ga rodi,” je povedala priča.
O njegovi zahtevi so uredniki revij dejali, da je nerealna in da bo za slike dobil največ okoli 60.000 ameriških dolarjev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUGANI kdo …
Naslednji članekKlemen nima časa za hrano