Združenje zvezdnikov bi lahko bil material za nov resničnostni šov, čeprav bosta Ashton in Tyra tokrat za kulisami, kjer se bosta preizkusila kot producenta in kreatorja novega, skupnega TV spektakla, ki je še zaenkrat brez imena, a je že znano, da se bo premierno predvajal na ameriškem ABC-ju.

 

Neimenovani projekt bo zanimal (vemo, da ne zveni pretirano inovativno) predvsem ljubitelje lepotnih izborov, a avtorji trdijo, da obstaja velika razlika, po kateri se bo ta resničnostni šov ločil od ostalih, čeprav nam te razlike še vedno ne želijo razkriti.

 

Za zdaj se ve še samo to, da bo v prvi sezoni predvajanih 8 epizod.

 

Ashton je do sedaj s svojima resničnostnima šovoma »Punk’d« in »Beauty And The Geek« že požel velike uspehe, za njim pa ne zaostaja niti Tyra, ki je ustvarila »America’s Next Top Model«. Zraven tega pa ima nekdanja manekenka še nov samostojni resničnostni šov, v katerem se ljudje borijo za to, da bi postali uredniki v modnem časopisu.

 

Tudi Ashton se je odločil prodati še en resničnostni projekt imenovan »The Real Wedding Crashers«, skrito kamero, ki je bila že lani predvajana na NBC-ju, sedaj pa se je prodala še drugim televizijskim hišam.


Zadnje novičke

Prejšnji članekChris Martin brez poročnega prstana
Naslednji članekFOTO: Kdo so zvezde današnjega dne?