Astrid Kljun je končno prišla v ospredje, saj sta njen talent in odnos do dela na najvišjem nivoju!

Astrid Kljun je šolana harfistka, pevka in plesalka. V restavraciji Nebo v Ljubljani so njeni nastopi nekaj posebnega in veliko njihovih gostov se vrača ravno zaradi nje. Njeno petje in ples sta na nivoju svetovno znanih glasbenikov in Astrid temu posveča ogromno svojega časa in energije. Treningi plesa in petja so izjemno naporni, zato, da potem nastop izgleda tako enostaven in perfekten. Objavila je te fotografije in priznati moramo, da je Astrid zelo karizmatična in lepa.

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Najtežje je nastopati pred manj ljudmi, v intimnem dogajanju, kjer lahko opaziš vsak pogled. Astrid to niti malo ne zmoti, svoje delo opravi profesionalno in z užitkom. Njene koreografije so fantastične in ob tem zna peti, kot da stoji pri miru in to je veščina.  Pripravlja nove šove, ki bodo vključevali še več plesalcev in dogajanja. Komaj čakamo, Astrid pa čestitamo za njene dosedanje nastope, saj jih vsi radi gledamo in jo poslušamo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLepa Afna blestela na dogodku v Milanu
Naslednji članekDanica Lončarič (Poroka na prvi pogled) je pokazala, kako veliko je njeno srce. Poglejte, kaj je storila