Igralec Domen Valič je za Slovenske novice spregovoril o svojem življenju in delu, dotaknil pa se je tudi kontroverzne izjave o ženskah, ki mu je prinesla nemalo neodobravanja.

Mladenič, ki bo kmalu dopolnil 30 let, je po duši takšen romantik,da njegova romantičnost včasih preide v osladnost. Pravi tudi, da ima ženske zelo rad, zato je želel pojasniti svojo nedavno izjavo o ženskah in šamarjih, ki so jo mnogi označili za šovinistično. Izjava naj bi bila vzeta iz konteksta, saj ženske naravnost obožuje, do njih pa je iskren in pozoren. Ženski nikoli ne bi mogel primazati klofute, saj meni, da je to nemogoče, če imaš osnovno spoštovanje.

Zato pa prav z veseljem "zašamari" brata Vida Valiča, s katerim sta od nekdaj imela poseben odnos. Pravi, da je bratu dolžen nekaj šamarjev še iz otroštva, saj je ta zaradi svoje velikosti vedno zmagal.

Sicer pa je Domen že leto dni srečno zaljubljen v skrivnostno dekle, s katero se vzajemno razvajata. Tudi na delovnem področju je zanj pestro, saj se pripravlja na premiero komične monodramo z naslovom Zapornik številka 323, ki jo je napisal njegov najboljši prijatelj Matej Mijatovič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Mila Kunis: Končno ima zaročni prstan!
Naslednji članekCody Simpson: Vztraja pri ljubezenskih pesmih!