Pripravite se na praznični čas z božično glasbo zasedbe 'Glee' z njihovega prihajajočega božičnega albuma 'Glee: The Music The Christmas Album Vol. 2'.

Prisluhnite glasovom Lee Michele, ki je z izgubo fanta dobila najboljšega prijatelja, Coryja Monteitha, Amber Riley, Chrisa Colferja in Darrena Crissa na njihovem čisto novem božičnem albumu, ki bo izšel 15. novembra!

Album je mogoče vnaprej naročiti na iTunesu, do tačas, ko bo izšel, pa prisluhni prvi prirejeni pesmi iz njihovega albuma, in sicer 'Do They Know It’s Christmas'.

Igralska zasedba serije 'Glee', ki naj bi se ji znova pridružil Chord Overstreet, se je ukvarjala že s številnimi največjimi hiti preteklih desetletij in današnjimi uspešnicami in v sredo posnela že 300. glasbeno predstavo v studiih Paramount v Los Angelesu.

Lea Michele, Dianna Agron, Amber Riley, Chris Colfer, Matthew Morrison in ostali igralci so po posneti glasbeni predstavi 'Rumor Has It/Someone Like You', ki jo bomo kot del epizode videli 15. novembra, ob njihovem uspehu skupaj pozirali.

Predstavnica '20th Century Fox Television', Dana Walden, je za medije povedala: »Ta mejnik je skorajda zasenčen z dejstvom, da so 'Glee' sedaj prodali že več kot 35 milijonov prenosov kopij in imajo več hitov na najvišjih mestih Billboardove lestvice kot James Brown, Elvis Presley in skupina The Beatles – v bistvu več kot kdorkoli v zgodovini.

Dodala je še: »Z več kot 11 milijoni prodanih albumov po svetu so 'Glee' pravi fenomen, če upoštevamo, kaj vse so že naredili.«

Tukaj je seznam pesmi z njihovega prihajajočega albuma 'Glee: The Music The Christmas Album Vol. 2' :

1. All I Want For Christmas Is You Featuring Amber Riley (Mercedes)
2. Extraordinary Merry Christmas Featuring Darren Criss (Blaine) in Lea Michele (Rachel)
3. Santa Baby Featuring Naya Rivera (Santana)
4. Christmas Eve With You Featuring Jayma Mays (Emma) in Mathew Morrison (Will)
5. Little Drummer Boy Featuring Kevin McHale (Artie)
6. River Featuring Lea Michele (Rachel)
7. Do You Hear What I Hear? Featuring Lindsay Pearce (Glee Project) in Alex Newell (Glee Project)
8. Let It Snow Featuring Darren Criss (Blaine) in Chris Colfer (Kurt)
9. Santa Claus Is Coming To Town Featuring Mark Sailing (Puck), Cory Monteith (Finn) in Samuel Larsen (Glee Project)
10. Christmas Wrapping Featuring Heather Morris (Brittany)
11. Blue Christmas Featuring Damian McGinty (Rory)
12. Do They Know It’s Christmas Featuring Cory Monteith (Finn), Amber Riley (Mercedes), Lea Michele (Rachel), Chris Colfer (Kurt), Kevin McHale (Artie), Heather Morris (Brittany), Mark Salling (Puck), Jenna Ushkowitz (Tina), Naya Rivera (Santana)

Se že veseliš njihovega novega albuma? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Neprepoznavni Steven Tyler poln modric in brez zob
Naslednji članekVse najboljše, Julia Roberts!